maandag 13 april 2009

Lekker rommelen in België

Vanochtend was ik een beetje aan het snuffelen op het internet naar rommelmarkten...ik stuitte op een rommelmarkt in Antwerpen, 25 minuutjes rijden dus dat gingen we doen!
Ik zag al gelijk dat ze daar in België echt totaal andere dingen hebben dan hier in Nederland...we hebben heerlijk gesnuffeld en ik ben naar huis gegaan met een paar leuke stukjes servies :) hier wat fotootjes...oja, de prijs was ook leuk, ik was 6 euro kwijt voor alles!

dekschaal van Société Ceramique Maastricht, een oudje vol craqueléleuk voor mijn kantjes :)

een prachtige gave schaal van Boch

en een schattige gave schaal van Bavaria (als ik schalen koop op een rommelmarkt vraag ik me eerst altijd af waar ik ze eigenlijk voor nodig heb...en als eerste komt daar dan een verjaardag in mijn gedachten met lekkere hapjes op tafel :) en dan denk ik, "meenemen!"

8 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk dat je daar in 25 minuten heen kan rijden, echt leuke dingen heb je daar op de kop getikt voor een mooi prijsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Watte?? Denk jij echt na om deze schalen/schotels al dan niet mee te nemen?? Ik zou geen 2 keer nadenken, haha. Die dekschaal van Maestricht heeft een prachtige kleur en die Boch-schotel, dat is ook helemaal mijn ding. Prima vondsten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaah....Antwerpen. Eén van mijn favoriete steden. Gezellig, leuke markten. Daar zou ik graag weer eens naar toe gaan.
  Prachtige vondsten heb je gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tsss 6 euro voor dat hele handeltje, dat lieg je toch zeker mooi he :-)
  wat een super aankopen man, kan het haast niet geloven !!!! dat kom je dus hier echt NIET tegen he
  die dekschaal van Société Ceramique Maastricht is echt helemaal geweldig !! rest ook hoor, maar die springt er voor mij uit!
  Leuke dag gehad dus !
  Groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor 6 euro???? Alles???? Hoe is dat mogelijk???? En dan in Antwerpen met van die heerlijke terrasjes, zálig! Ik wou dat het voor ons wat korter rijden was. We doen het wel eens, maar niet als we het 's ochtends pas bedenken. En dan zo'n mooie buit! Héérlijk! Daar kan je dan zo van genieten, als je serveert van zo'n mooie schaal. Ik vind die dekschaal ook zo mooi van kleur, en craquelé heeft juist z'n charme....

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij bent super geslaagd zeg....!! en de prijs maakt het alleen maar leuker... Geniet er lekker van en ik vind je aankopen super...!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is inderdaad lekker rommelen zeg! Jammer dat Belgie zo ver weg is voor mij, misschien moet ik eens over de Duitse grens gaan kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk om zo dichtbij zo'n leuke rommelmarkt te wonen. En wat ben je goed geslaagd. Echt een koopje.
  Veel plezier ermee.

  Groetjes,
  Gonda

  BeantwoordenVerwijderen

~ Dankjewel voor je berichtje! ~

~ Thanks for your comment! ~