zaterdag 30 januari 2010

Via de bijkeuken naar de tuin én terug...

Vanmorgen stond ik op en liep richting de keuken om koffie te gaan zetten...ik had nog niet naar buiten gekeken verder want de rolluiken zaten nog potdicht...maar aan het licht door de achterdeur te zien zag ik dat er sneeuw moest zijn gevallen!* dit zag ik toen ik de achterdeur opende, prachtige sneeuw en een helderblauwe lucht ♥

* bijna uitgebloeide blauwe druifjes gaan hier op tijd naar buiten, dan kan ik er extra lang van genieten!* een foto van mijn bijkeuken zonder was-en strijkgoed, dat ligt allemaal net iets lager ;)Vandaag op de markt een paar takken kersenbloesem meegenomen...ik ben dol op dit soort takken in een emaille kan of vaas...er komen hele mooie roze bloemetjes aan.

* en dit keer een bosje gedroogde roosjes aan de spiegel...

* de knopjes zitten er al aan...* en zo worden ze...dit proces volgen is zo leuk, iedere dag veranderd zo'n tak en dat vind ik het mooie aan de natuur.
..

14 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's met die heldere lucht en witte sneeuw buiten. Die takken vind ik ook altijd zo mooi, lekker lente! Staan prachtig in de witte kan op je tafel! Gezellig met die spiegel er achter en al die gezellige spulletjes er zo bij!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, wat was het prachtig vandaag, die witte deken met die stralendblauwe lucht erboven. de natuur zit knap in elkaar, dat die "dooduitziende" tuin van ons straks weer een bloemenzee wordt kan ik me haast niet voorstellen. Maar toch gebeurt het, ieder jaar weer. Geniet ervan! Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hello my dear Veronique, your winter and spring pictures are very beautiful!!! I'm looking forward to spring:))
  Have a nice evening and very nice sunday
  Hugs
  Fleurette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig logje...
  Hmm klinkt gek..maar de sneeuw mag nog wel even blijven..vorige week was veel weg...en toen zag mijn tuin er toch uit...maar te koud/bevroren om in op te gaan ruimen.
  Heb ik je nou al eerder gevraagd waarmee jij je foto's maakt?
  Ik wil graag een ander toestel maar kom er maar niet uit welke goedmakkelijkmamavriendelijk is

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was natuurlijk weer prachtig..maar ik heb ook zo'n zin in voorjaar!!
  Tja, goed voorbeeld: gewoon in huis halen!
  Groet, Nieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik was denk ik een beetje te vroeg dit jaar met mijn kersenbloesemaanschaf; hij staat al drie weken in water en zonnetje en er gebeurt nix, haha. Hij is waarschijnlijk geschrokken van de windstilte hier in huis de hele dag.
  T blijft mooi he, die blauwe kraakheldere lucht met witte watten van sneeuw in je tuin!
  p.s, je opbergzakje is zo super...
  liefs wanda op pims gmailaccount

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtije foto's, geniet ervan. groet Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wij hadden gisteren ook al sneeuw en toen we gisteravond thuis kwamen van Guido Weijers sneeuwde het als een gek. Dus vanmorgen lag er toch weer behoorlijk veel sneeuw.
  Maar die takken vind ik ook zo mooi, daar geniet ik altijd enorm van en heb ze ook altijd in huis zodra ze weer in de winkel liggen.

  lieve groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tja die sneeuw... nu smelt alles weer heb je van die waterzooi.. Maar als het net ligt en de zon schijnt kan ik er wel weer erg van genieten, zo ook van je foto's trouwens.
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hi Veronique.

  Your pictures are so lovely. The come out very good.

  Have a nice day.
  Katharina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nou zeg, dat is grappig. Ik was net van plan om in mijn (nu lege) Franse kan weer wat mooie takken te gaan zetten. Ik wacht altijd tot eind januari, dan komen hier weer bolletjes en bloesemtakken. Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja,we blijven maar sneeuw wandelingen maken deze winter. Vandaag hebben we maar weer eens een lekkere sneeuw wandeling gemaakt op de hei met het hondje van mijn schoonmoeder.
  Want het blijft maar winteren......

  Groetjes,
  Gonda

  p.s Die takken zijn prachtig in die kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je post gaat natuurlijk over heel iets anders, maar wat heb jij mooi behang in je bijkeuken!!!

  BeantwoordenVerwijderen

~ Dankjewel voor je berichtje! ~

~ Thanks for your comment! ~