zaterdag 9 januari 2010

Een kijkje op - én in de kast...

De kerstspulletjes zijn weer veilig opgeborgen in de dozen en alles heeft weer even een schoonmaakbeurt gehad, zo was ik ook even boven op de kast...en omdat de trap er toch stond, kon ik ook wel gelijk wat fotootjes nemen, zo hoog kom ik niet vaak namelijk :)

Een klein gedeelte van mijn verzameling blikjes staat op de kast te pronken ( de rest zwerft overal door 't huis ) en natuurlijk mijn nieuwe dekschaal, één keer in de zoveel tijd verander ik de boel weer eens maar voorlopig blijft 't staan zoals 't staat...zelfs in de kast is er de afgelopen weken niet veel veranderd, dan is het waarschijnlijk gewoon goed zo :)

* en de snuffelloods is al een paar weken dicht hier, misschien dat het ook daar aan ligt. ( zou 't? )
Deze prachtige emaille schaal ( 2 zelfs! ) heb ik laatst van een heel lief Picasa-meisje genaamd Miranda gekregen...neem eens een kijkje op haar blog "The Sobbing Settee" óf op haar website "Mooi van Toen", als je van charmante nostalgie houdt ben je bij haar aan het juiste adres!


13 opmerkingen:

 1. Wat een mooie verzamelingen heb je toch. Al een tijdje anonieme volger maar nu heb ik me aangemeld en ben je 150e! Ik ben net begonnen en heb er 5 maar dat vind ik al fantastisch.
  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love your old tins and enamelware! You have beautiful collections and love your colors!
  Take care, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige verzameling heb je,dat bruine platte blik vind ik echt prachtig en ow ja ik heb dat geweldige idee van je van kaarsvet in kopjes gister zitten maken,echt geweldig leuk om te doen en het ziet erzo schattig uit,fijne avond,groetjes Joke en nog een gelukkig nieuwjaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige verzameling blikken en het servies..... is práchtig. Het is allemaal verschillend, maar staat zó perfect bij elkaar. Ik droom ervan...!!! Ik heb een oud/antiek eetservies uit Tzjechië en een theeservies uit Maastricht.... Zal er binnenkort eens een kiek van nemen en op mijn blog zetten.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Vero, everything, and each one of your so beautiful items looks so lovely and cozy in that so wonderful cabinet... I oh so love everything here!!!! You have a wonderful collection of (don´t know the name in english)well, those boxes made of "lata" (not steel but a material similar to it)
  I have to tell you that for a mistake I made your last and sweet comment was erased... so sorry, but I red the price of your enamelware and it really was cheap, even for us.... and don´t worry, I hope not to die soon...
  Muchos cariños,
  Maria Cecilia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je verzamelingen zijn prachtig! en die blikken met dat blauw erin! schitterend gewoon! je california servies vind ik ook erg mooi, volgens mij heb je daar best al veel van?
  groetjes van jootje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te zien waar bij jou de spullen allemaal staan. Want je hebt echt wel veel.
  En allemaal even mooi.

  fijne zondag, lia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een heerlijke verzameling! fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heerlijk weer even bij je te kijken, wat een mooie kleur kast trouwens en de emaille kammenschaal of wat is het en die...... oooh kan nog wel even doorgaan


  liefs bellavien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb genoten van je post. Lekker even in kasten en op kasten gluren...ik doe niets liever ;-)
  Groetjes,
  Gonda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Veronique,
  wat heb je toch een mooie verzameling,de blikjes met dat mooie blauw erin vind ik echt geweldig.En in je servieskast staat ook zoveel moois,echt genieten hier.
  Fijne dag,groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige blikken en ik vind vooral die rode thee pot met witte stippen zo leuk er tussen staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauwie wat ben ik jaloers op jouw prachtige verzameling! Daar kan ik alleen nog maar van dromen, maarrrr met de toekomstige rommelmarkten in het voorjaar hoop ik ook mijn slag te slaan.

  Lieve groeten Ilona

  BeantwoordenVerwijderen

~ Dankjewel voor je berichtje! ~

~ Thanks for your comment! ~