dinsdag 26 januari 2010

Haal 't beste uit je dag...

"Vero, haal 't beste uit je dag"
Dat is wat ik vandaag dacht toen ik bibberend van de kou in de auto zat...mijn hormonen nemen weer eens een loopje met me..het opstaan viel al niet mee (mijn bed was zóó lekker warm!) en als het zo koud is wil ik niets liever dan lekker thuis zijn in mijn pyjama met sloffen aan, een deken op de bank en kopjes thee, zucht.
Nu werk ik twee keer per week in een dorpje vijf minuutjes hier vandaan, bij een bejaarde vrouw op een boerderij.
Het ritje is zó mooi, uitgestrekte weilanden, hier en daar een boerderij én een mooi Brabants kapelletje, laatst toen er sneeuw lag keek ik mijn ogen al uit en vandaag besefte ik me weer hoe rustgevend het boerengebied kan zijn!

* tip: zorg dat je je fototoestel altijd bij hebt ;)


Klaar met werken? Dan fijn nog even naar de plaatselijke kringloopwinkel :)
Deze mooie theelepeltjes zijn vandaag mee naar huis gegaan...ik heb ze een mooi plekje gegeven en daarna húp...verder met wasjes draaien, boodschappen doen, kinderen ophalen... ...nouja jullie kennen 't wel!
Niet elke dag is hetzelfde, maar hoe druk, chaotisch of koud een dag ook is, als 't je lukt om een positieve kijk te houden op de dingen...heb je heel wat gewonnen!
Ik ben blij dat het mij vandaag lukte...

13 opmerkingen:

 1. Hello my dear Veronique, it is a nice chapel on your photos!! Your silver spoon is very beautiful!!!!!!!!!!!!!!!
  Have a very nice evening
  Hugs
  Fleurette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om je dag positief door te komen. En dan ben je eigenlijk ook het beste af, want we kunnen klagen maar het helpt toch niet. Je hebt leuke lepeltjes kunnen kopen.
  En je blog is ook al zo mooi veranderd. Heel mooi met die bloem van je servies aan de zijkanten. Erg mooi, ook die foto van de banner is prachtig.

  lieve groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hola mi querida Vero, the drive to your work is so beautiful and I see you know about composition in pictures, perfect landscapes!!!!
  Did you buy these wonderful spoons in your way... asking because translation isn´t well and I didn´t understand.

  I´m leaving for vacations on Sunday, so if I don´t come to visit you is because I don´t know if I will have internet over there... I´ll see you in March!!!
  Cariños,
  Maria Cecilia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Vero,
  Nieuwe Banner! mooie foto hoor, brengt me al in een zomerse stemming, buiten ontbijten en krantje lezen in de zon.........maar buiten is het brrrrrrrr. Jij hebt een druk dagje gehad, en ja het Brabantse land is prachtig, mag er dan ook dagelijks vertoeven :O)
  Jij hebt het in ieder geval het beste uitgehaald, morgen weer een dag!
  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Vero, ik dacht dat jij altijd een positieve meid was. Als ik jouw blog lees zie ik niets dan allerlei dingen waar je gelukkig mee bent dus vandaar ......Je hebt toch weer mooie lepeltjes kunnen kopen hé!
  groetjes liliane
  leuk die bloemetjesboord aan de zijkant

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Hoi, Het is maar goed dat je klappertandend van de koud op pad bent gegaan! Anders was je nooit die mooie lepeltjes tegen het lijf gelopen :-) En prachtige foto`s van het landschap!

  Groetjes van Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. tja, die hormoontjes he.. gelukkig heb je toch van je dag en al het moois om je heen genoten! wat is ons brabant toch mooi!! lieve lepeltjes ook.
  groetjes van jootje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt gelijk...Life is what you make it!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. MOOIIIIIIII..... je nieuwe achtergrond, helemaal super, motiefje van je prachtige Frans borden??? Maar jou dagje was uiteindelijk na een start die anders deed vermoeden eigenlijk zeer succesvol, TOP!!! Schitterende rustgevende foto's van onderweg, om gelukkig van te worden . En dan je nieuwe aanwinsten de lepeltjes, die zelfde had mij oma ook, ze zijn prachtig. Heerlijk toch als je lekker dromerig je mok thee aan het roeren bent met zo'n lieflijk lepeltje, kijk daar word ik nou gelukkig van, en jij ook, dat weet ik zeker. Geniet er maar lekker van, dat houd de hormonen in balans,hihi.

  Lieve groet. Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Helemaal gelijk!
  Mijn dag was apart zullen we maar zeggen..
  Maar na het zien van mijn letterkast...ben ik weer net een klein kind.
  Heerlijk bezit...
  net zoals jou lepeltjes...alhoewel ik stik jaloers ben op jou plaatselijke kringloop...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt prachtige lepeltjes gescoord en wat heerlijk dat je altijd zo positief kan zijn.
  Dat heb ik helaas niet iedere dag. Vandaag een off-day maar dan tank ik wel weer bij zodat ik er morgen weer tegen kan dus moet kunnen zo af en toe he?
  Groetjes,
  Gonda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijk he weer een nieuwe aanwinst...daar kan je helemaal vrolijk van worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hi Veronique,

  Je lepeltjes zijn werkelijk prachtig! Geeft je dag altijd zoveel meer, he? Wanneer je onverwacht met zoiets moois naar huis gaat ....

  Een leuke avond en een groetje van Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

~ Dankjewel voor je berichtje! ~

~ Thanks for your comment! ~