vrijdag 4 september 2009

Decoreren tussen de rommel door...

Inmiddels ben ik al een week terug van vakantie en nog steeds bezig met rommel opruimen in huis...de kinderen hebben hier nog vakantie dus echt op orde komt het gewoon niet en dat is verder ook niet zo erg....dat komt volgende week wel weer als alles weer "normaal" is :)

Op de een of andere manier ben ik in Frankrijk weer enorm besmet met het "spulletjes" virus dus tijdens het opruimen en schoonmaken ben ik tussendoor steeds plekjes in huis aan 't veranderen, heerlijk!
Zo kocht ik 2 jaar geleden in Frankrijk een zeepbakje ( eigenlijk kocht ik het als botervloot maar bij thuiskomst paste er nog geen half pakje roomboter in hihi :), deze heeft al die tijd op het toilet gestaan maar is nu verhuisd naar een andere plek in huis...ik heb deze vakantie Franse honingzeepjes gekocht en erin gelegd...mmmHierna heb ik mijn mooie Zweedse soepkopje tevoorschijn gehaald en voilá...de zeepjes in het toilet hebben ook weer een plekje...

Zo ben ik dus heerlijk aan 't decoreren hier thuis tussen de rommel door...ik geniet ervan, Frankrijk was heerlijk, we hebben prachtige dingen gezien, een geweldige rommelmarkt bezocht daar en hele leuke spulletjes gevonden...hier kom ik in mijn volgende blog uitgebreid op terug! Vive la France!

Tot snel maar weer!

11 opmerkingen:

 1. Hoi Veronique,
  fijn om te horen dat je vakantie geslaagd is...
  en ik ben benieuwd naar de vondsten die je hebt opgedaan.

  Wat een prachtig zeepbakje, ik houdt echt van emaille. Het is zo mooi van vroeger en zo mooi voor nu ;) Helemaal als het gebruikt wordt waar het vroeger ook voor gebruikt werd, hihi
  Groetjes Freekje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fijn dat jullie zo'n fijne vakantie hebben gehad
  ik ben benieuwd naar de spulletjes die je gekocht hebt...altijd leuk om iets nieuws te decoreren tussen de andere spullen door, lijkt het net of je ALLES nieuw hebt...vind je ook niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind die botervloot super leuk.
  een heel fijn weekend Stip

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat jullie een mooie vakantie hebben gehad. En wat is er heerlijker dan thuis lekker aan de slag te gaan met spulletjes. Je zeepjes en zeepbakje zijn mooi, je blauwe kom met zeepjes is super. Ben benieuwd naar je aankopen.
  Groetjes JO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi hoor die botervloot. Dat vind ik nou met dit weer dat je het weer gezellig gaat maken in je huis. En 'savonds de kaarsjes weer aan. Ik ben erg benieuwd wat er nog voor spulletjes op je blog koen te staan. Fijn weekend
  Thamar

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat rode ruitje. Ik heb dat nog nooit gezien, superleuk! Ik ben heel benieuwd wat voor nieuwe vondsten je hebt gevonden en wat je daar in huis mee gaat doen. Dat is altijd zo leuk, hè, even op vakantie en de sfeer is daar zo anders, dat je daarvan een stukje meeneem naar huis!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig hè, dat je na zo'n fijne vakantie nog zo heerlijk kunt nagenieten van je nieuwe vondsten.
  Ik vind de foto's heel inspirerend .
  groetjes,
  trudette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vakantie in Frankrijk..volgens mij kán dat aleen maar leuk zijn he, heerlijk ! En met weer gevonden spulletjes is het thuis ook weer leuk, ik vind het soepkopje en botervlootje wat voor zeepvlootje doorgaat wel heel leuk zeg ! Stik nieuwsgierig ben ik naar je andere vakantie hebbeding vondsten!

  Mooie zeep..ik ruik um bijna !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lekker weer thuis na zo`n heerlijke vakantie !
  Ik ben benieuwd naar je vondsten !
  Enne die zeepjes zien er heerlijk uit ! Ik ben gek op zeepjes !

  Fijn weekend peet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja het is nu weer tijd om binnen te prutsen. En staat heel leuk die botervloot maar vind dat kommetje ook superleuk met die reclamebordjes op de achtergrond.
  Leuke banner ook, of had je die al.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo,
  Ik lees al een tijdje je blog. Je hebt een leuke blog met leuke verhaaltjes. Het is fijn om iedere keer terug te komen en iets nieuws van je te lezen.
  Groeten Renata

  BeantwoordenVerwijderen

~ Dankjewel voor je berichtje! ~

~ Thanks for your comment! ~