donderdag 16 juli 2009

Het is een wonder!

Het was echt heel gek...mijn dochter en ik lagen samen even lekker op de bank en mijn ogen dwaalden naar mijn servieskast...ik keek naar de mooie borden waar ik laatst uitgebreid foto's van op mijn blog had gezet { jeweetwel, met dat spuitdecor} en bedacht me dat het toch wel super zou zijn als ik daar ook ooit de soepterrine van zou vinden. Ik dacht nog "dat zal waarschijnlijk nooit gebeuren want die zie je echt zelden, ook op Marktplaats niet"
Een uurtje later moest ik mijn zoon gaan halen bij een vriendje en besloot van tevoren nog even langs de kringloopwinkel te rijden...even een moment voor mezelf ....en wat denk je wat me daar overkwam?

Ik kom aangereden, parkeer mijn auto en wandel richting ingang...ik werp echt één blik in de etalage en ik zie daar gewoon DE SOEPTERRINE staan waar ik een uurtje geleden nog over zat te fantaseren!!!! Oh my god! Ik ben als een gek naar binnen gelopen met een sneller kloppend hart natuurlijk...eenmaal binnen heb ik 'm direct gepakt en heb mezelf daar ongelofelijk lopen verwonderen over deze vreemde ervaring, dat is toch ook raar!?
Eerst denk je aan iets moois wat onbereikbaar lijkt en vervolgens loop je er binnen een uur tegenaan!
Oja, en de prijs was € 4,55!!
Staat prima bij de andere spulletjes toch?18 opmerkingen:

 1. Dat is zeker gaaf en bijzonder zeg, kan me voorstellen dat je dan soort van slag bent. Geniet er maar lekker van, van deze aanwinst ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou dat is me ook wat!! Dat is een Supermoment kan ik me zo voorstellen! Geniet heerlijk van het uitzicht op je mooie kast met die hele bijzondere soepterrine!!!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mijn pastor zegt altijd: Toevel bestaat niet. Je moest die terrine gewoon hebben, dus vandaar dat je naar die winkel "gestuurd" bent :)

  Hij is echt schitterend en een aanwinst voor je verzameling!!

  Groetjes van marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, da's wel heel bijzonder!! Geniet ervan zou ik zeggen. Misschien moet ik ook maar een beetje gaan zitten fantaseren ;-)
  fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 5. en buitengekomen heb je lopen gillen tot aan je auto of heb je daar discreet mee gewacht tot IN je auto???;)
  Hij is super!!!! Wat een bof!!!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou moe........er is echt meer tussen hemel en aarde. Wat een prachtding zeg, ik ben jaloers, ik heb alleen de borden ervan maar dit en dan voor die prijs........
  Je greep hem vast natuurlijk en dacht die laat ik nooit meer los, het is je gegund hoor.
  Om van te genieten.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik geloof echt niet in toeval, dit was voorbestemd!

  XO Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je moest er gewoon heen, hij stond er op je te wachten. Toeval??? Nee, soms gebeurt het gewoon, hij staat super bij je andere spulletjes.
  Groetjes Jo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super en hij staat prachtig ,veel plezier ermee
  groetjes,Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is nog eens toeval... De soepterrine stond op je te wachten ;-) Zo krijg je wel een leuke verzameling van je servies. Je kast ziet er erg gezellig uit.
  Groetjes Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij is echt supergaaf!!! Ja, je had een goeie bestelling in de kosmos geplaatst!
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat geweldig en wat denk je op zo een moment nee dit is niet waar.wat een plaatje zeg ik kan gerust zeggen dat ik een beetje jaloers ben.de foto's ze lijken wel uit een blad SUPER mooi.
  ik wens je een fijn weekend en geniet maar van je mooie aanwinst.
  liefs Mar

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Vero ,
  ik mag je haast wel feliciteren met deze aankoop , wat een ongelofelijk toeval ...........alhoewel als je het boek " De celestijnse belofte " leest dan ook weer niet .
  Ik heb ook vaak van dat soort dingen en verbaas me er dan ook maar niet meer over .
  En ik heb hetzelfde als jij hoor , als het mooi weer is ,heb ik steeds het gevoel dat ik buiten moet zijn , daar is ook altijd wel wat te doen en vind ik ook gewoon leuker dan de huishouding. Dus is het dan wat slechter weer dat moet ik inderdaad de huishoudelijke klusjes die zich opgestapeld hebben nodig doen .

  Nou , ik wens je nog veel leuke toevalligheden toe en tot een volgende keer, hartelijke groeten van Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Toeval of meer? Maakt niet uit, je hebt hem en hij staat schitterend tussen je andere spullen.
  Echt mooi. Wees er zuinig op.

  fijn weekend en groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 15. bijna spooky maar erg leuk voor je ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat goed zeg, jij moet vaker even je fantasie de vrije loop laten gaan! Wie weet wat er nog op je pad komt.

  Heerlijk genieten nu hoor van je nieuwe aanwinst.

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Veronique,
  wat ontzettend gaaf,het moest gewoon zo zijn.Hoop ook nog eens zo'n ervaring te hebben met m'n blauwe borden (heb er nog maar drie),hoop altijd dat er ergens een stapeltje op me staat te wachten.Nou geniet nog maar lekker na, hij is prachtig.
  groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Veronique,

  Kwam toevallig op je site terecht en zag ineens dat bordje in je kast staan. Er stond me iets bij dat ik volgens mij ook zoiets had staan. Moest ff zoeken maar ja hoor ik heb 5 diepe borden hiervan. Toevallig dit jaar van mijn oma gekregen, die wilde ze wegdoen vanwege het opruimen van haar caravan. Ze had ze al heel lang (ze is dan ook al 88)
  Groet Pieternel

  BeantwoordenVerwijderen

~ Dankjewel voor je berichtje! ~

~ Thanks for your comment! ~