dinsdag 9 juni 2009

Nostalgisch vinyl

Onze kast puilt uit van de oude lp's, mijn vriend is in zijn jongere jaren altijd DJ geweest en heeft vanaf zijn jeugd ontzettend veel verzameld, van Klassiek tot House, van New Wave tot Bollywood.
Wij wonen hier nu zo'n drie jaar en vanaf het begin hangen deze lp's al boven onze bank, het zijn hele oude en vooral de lp van Sandokan vind ik heel speciaal, puur jeugdsentiment...wie was er nu niet verliefd op die man! (ik wel! :)
Zo nu en dan draaien we ze nog en dat is zo leuk...vooral dat gekraak, geweldig!
Ook de kinderen vinden ze interessant, want ze zijn zo 'groot' :)

Zo hangen ze aan onze muur...

Brigitte Bardot...12 opmerkingen:

 1. Wauw zeg dat is nog eens iets speciaals boven de bank.....
  Mijn mannetje is net begonnen met sparen van het oude vinyl, ach ik vind het leuk....even terug in de tijd.....
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er leuk uit, wij hebben vrienden waarvan de man ook gek is op vinyl. Hij heeft er altijd twee in wissel lijsten hangen. Altijd een verrassing wat er nu weer in hangt.
  Groetjes Jo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sandokan, kan ik me wel herinneren van vroeger. Maar het gezicht erbij wil niet helemaal lukken! Mijn ouders hebben een aantal héle oude lp's, uit de jaren 20 en 30 en zo, die opnieuw uitgegeven zijn en op cd gezet zijn en daar hoor je echt héél véél gekraak op. Mijn jongste vroeg of iemand die herrie uit wilde zetten, want ze kon de muziek niet zo goed horen! Wij lagen onder de tafel van het lachen, want dat was het "gekraak" van de opgenomen lp!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, Ik heb ook hele stapels lp's liggen. Zo hebben wij o.a alles van de Dire straits op vinyl en later ook op cd.
  Mijn man heeft nog niet zo heel lang geleden zelfs een nieuwe platenspeler gekocht. Wij zijn dol op muziek.

  Leuk hoor.
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Veronique, wat een heerlijk jeugdsentiment is dat en wat een aparte wanddecoratie. Wij hebben ook nog dozenvol lp's op zolder staan, er staat zelfs nog een pick-up. Mijn man is ook gek van muziek en ja en bij Lp's....dat kraakje hoort er dan echt bij. Ik hoorde laatst een nummer er daar hebben ze express die kraak in gedaan.
  Moet ze ook maar weer es van zolder halen, want er zitten juweeltjes bij, heel veel Bowie.

  Fijne dag en groetjes, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Veronique,
  ja hoor echt jeugdsentiment die lp's.Heb er ook nog een aantal op zolder liggen,alleen niets meer om ze af te kunnen spelen,best jammer eigenlijk.Maar volgens mij kun je de platenspelers weer kopen,dus misschien toch maar eens doen.
  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sandokaaaan, Sandokaaaan, lalala lahlalahla....joh, ik weet ineens weer hoe het lied ging. Nou ja....de melodie. ;) Wat een man he? Ahum...natuurlijk vind ik nu mijn man de stoerste. (je weet nooit of ze meekijken) ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geen van deze LP's heb ik ooit bezeten maar Sandokan jahhhh die herinner ik mij wel Yummmmmmie wat een mooie man was dat, ik heb ze allemaal gezien in het Italiaans natuurlijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Veronique,
  wat een originele wanddecoratie heb je zo , wij hebben alle elpee's weggedaan jaren geleden terwijl mijn schoonvader juist weer een platenspeler kocht om zijn oude lp's te draaien .
  groetjes gea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk al dat vinyl aan de muur, originele wandbekleding :-)
  Ik moet eerlijk toegeven dat ik echt geen flauw idee heb wie die man is hihi (ben vast heeeel duf nu, want ik heb even gegoogled,maar ik ken het gewoon niet hihi)
  nu ja vind het dus wel erg leuk aan de muur hangen !
  fijne dag ! groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Supermooie decoratie zo ... en absoluut origineel. Heb wel ffies moeten googelen op Sandokan (geen gein ;-) Maar het zei mij nog niets ... kan me wel voorstellen dat de piraat in kwestie menig meidenhart sneller deed kloppen. hahahaha
  Groetjes, Miran

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja Sandokaaaaaaan! Ik was er niet verliefd op, maar herinner me nog wel heftige scene: een tijger die hem wou bespringen, maar hij reet hem zijn zwaard helemaal langs open!! Keistoer! Volgens heeft Johnny Depp de kunst bij hem afgekeken!
  En wat was Brizjietje toch prachtig toen!

  BeantwoordenVerwijderen

~ Dankjewel voor je berichtje! ~

~ Thanks for your comment! ~