vrijdag 20 augustus 2010

~ Meet my new friend ~ & join my Give Away!

Deze prachtige Theresia van Lisieux heb ik mezelf gisteren cadeau gedaan...is ze geen plaatje?
Afgelopen week kreeg ik een e-mail van een zeer aardige dame genaamd Yvonne, ze heeft sinds kort buitenom haar webwinkel ook een 'echte' winkel en verkoopt geweldige brocante spullen!
Een tijdje geleden vertelde ik haar dat ik een beeld van Theresia zocht en ja hoor, in de mail stond dat ze er één gevonden had en ook nog eens precies degene die ik zocht!

                ~ I'm in love ~







Nu iets anders leuks....
Eigenlijk wilde ik wachten met mijn voorgenomen Give Away tot na de vakantie maar ja...niks is leuker dan even iets anders bekokstoven terwijl je je vakantiekoffers aan 't inpakken bent ;)

Dit heb ik voor de winnaar in petto:

* een oude glazen puddingvorm
* een prachtige kaart van ~ Happy Loves Rosie ~
* een zakje Lathyrus-erwtjes (yeah!!) om volgend jaar te zaaien in je eigen tuintje!
* een rozen-kop en schotel mét kaars  (zelf gesmolten ;)






Oke, ik heb één spelregel bedacht...

* Laat een berichtje bij me achter & vertel me...waarom jij deze Give Away graag wil winnen...
* Leave me a message & tell me ...why you would like to win this Give Away...
 De winnaar maak ik bekend op vrijdag 17 september! 
I will announce the winner on Friday, September 17th! 

 

Iedereen veel blogplezier verder en tot over een paar weken!
Wij gaan eens kijken of dat leuke huisje in Denemarken in 't echt ook zo leuk is! :)



42 opmerkingen:

  1. Nou jaaa, da's ook toevallig , ik heb ook een give-away . Leek me zo leuk een keer te doen, ik doe aan de jouwe niet mee maar geef anderen de kans (en anders komen er ondanks het opruimen weer spullen bij)

    Lieve Veronique , ik hoop dat het huisje geweldig is maar aan de foto's te zien is dat zo en dat jullie een geweldige vakantie zullen hebben.

    Tot gauw , groetjes Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, Prachtig beeld! Heel erg fijne vakantie en ik hoop dat je huisje helemaal is zoals je had verwacht. Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wens je ook een schitterende vakantie toe in Denemarken. Over enkele weken gaan wij ook....yep ook naar dat zelfde mooie land. Hoe ons huisje is? Vast niet zo mooi als dat van jullie,maar wij gaan ook niet voor het huisje, maar voor de omgeving.
    Veel plezier ! Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oo, wat heerlijk om op vakantie te gaan. Ik ben heel benieuwd hoe het is daar in Denemarken.... Héél veel plezier en geniet er met z'n allen van!!

    En ja, je give-away, daar doe ik graag aan mee!! Ik was dit jaar van plan Lathyrus in een pot te gaan proberen, maar dat is in alle drukte gewoon niet van gekomen.... Heel jammer, want ik vind het zulke mooie vlinder-fladder bloemetjes!!

    En die puddingvorm is prachtig, dat is nog een reden om me op te geven. Ik ben dol op toetjes. Ik zit wel eens in een restaurant en dan kijk ik als eerst naar de toetjes en ik roep dan wel eens een heel menu vol met toetjes. Rem en de kinders moeten dan altijd hard lachen. Thuis hebben we daardoor één keer in de twee maanden,als ze vragen wat we eten: dan zeg ik "'t is toetjesdag!". Ik heb zelf een oude puddingvorm met een vis ?!?! vraag me niet waarom een puddingvorm een vis heeft, maar hij mislukt altijd rampzalig, ondanks alle tips van mijn oma, dit ovale exemplaar wíl niet!! En de vis is al helemaal nergens te bekennen, misschien maar goed ook, hahaha!! En jou glazen exemplaar zie ik al helemaal voor me, heerlijke pudding en nadat hij gekeerd is (en gelukt natuurlijk!!) saus bovenop gieten en dan zie je de saus over de pudding zakken.... Ik krijg al trek!!

    Ik heb van de week toen het zo somber donker werd tijdens het eten bijna de waxinelichtjes aangestoken, maar ik had ze niet in huis.... ze waren op!! Ik heb graag kaarsen aan, vind ik gewoon reuzegezellig en sfeervol. Zelfs tijdens het kamperen heb ik 's avonds kaarsen aan op tafel.... hahaha!

    Ik wens je een hele fijne vakantie, met strálende zon en dat je héél veel moois ziet en enorm geniet van elkaar!!!!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hopelijk is het huisje net als op de foto's en heb je een heerlijke tijd!
    en kom gezond weer thuis!
    Mvg.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ohhh ik ben benieuwd naar het huisje en de foto's natuurlijk en dan je mooi nieuwe aanwinst MOOI!!!!!ja Yvonne is een schat en haar site en winkel zijn super de give away is super tja waarom zou ik hem moeten winnen omdat ik zoooo slecht tegen mijn verlies kan hahahahaha nee hoor grapje een fijn weekend liefs Irma en een super vakantie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig beeld hoor!

    Wat leuk deze give away! Ik doe graag mee...
    Waarom, tja, dat lijkt me niet al te moeilijk ha, ha! Ik ben nl gek op servies (zoals je weet); zeker van theekopjes (met rozen!) en puddingvormen!! En bloemen, ja, daar hou ik natuurlijk ook van! Zeker die mooie lathyrus zoals die zo bij jou in een vaas staat!

    Fijne vakantie, het huisje ziet er prachtig uit! Veel plezier,
    Jolijn

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik wil graag m'n kans wagen, want dit jaar zijn we er niet toe gekomen om reukerwten te zaaien, en dat zou ik volgend voorjaar dan zeker niet vergeten!
    Groetjes, Annelies

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi hoi een heel gezellige vakantie.....owwww Denemarken is geweldig !!...en Yvonne is een schatje...ik ken haar al heel lang......lieve leuke meid....waarom ik wil winnen ???...tja.....gewoon omdat het zo leuk is om iets te winnen zeker zo'n leuke give away als deze........geniet meissie !! van een heerlijke vakantie......liefs Ria....

    BeantwoordenVerwijderen
  10. I´m in love too with the awesome Sain Teresa!!! she has a so sweet face and an angelical air, how lovely!!!!
    I can´t but put myself out of your beautiful giveaway, Vero... I know shipping costs are too high.... how sad.
    Have a great holidays in that wonderful home!!!
    cariños

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi hoi, wat een mooi beeld, echt schitterend!!

    En je give away...leuk! Waarom ik graag wil winnen?
    Mijn Lathyrus had ik voorgepoot, water gegeven, in de tuin geplant en...niks boehoe, en ze ruiken zo lekker ! EN ik hou van rozern en kopjes, en de combo ja das dubbel genieten.

    Liefs van Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  12. en ik had twee beelden in de verkoop gezet via de picasasite van me, en daar reageerde niemand op, jammer...

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik wil heel erg graag meedoen met je give away omdat ik best een beetje jaloers was op alle lathyrus foto's die ik de afgelopen tijd voorbij zag komen en dan kan ik volgend jaar ook meedoen!

    Liefs Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Die puddingvorm vind ik echt tof, lijkt me reuzeleuk om er een grote pudding in te maken. Die zaadjes om te zaaien , daar ben ik dol op en zeker de kinderen om elke dag de evolutie van de zaadjes tot bloemen/vruchtjes te zien evolueren. Maar ook het kaartje, dat vind ik echt super. Zou dus heel graag je leuke give-away winnen, maar ik merk dat er nog velen anderen zijn die dat ook willen...

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat leuk zeg....
    Waarom ik wil winnen....nou simpel toch...bij deze heerlijke lieve bloemetjes denk ik direct aan jou.....en dat wil ik volgend jaar zeker nog wel eens....
    En zo'n lief kopje....
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Allereerst natuurlijk een héle fijne vakantie toegewenst. Je zult het vást naar de zin hebben ;o)

    Dan je beeldje, wat een enorm pláátje! Zo'n dame heb ik werkelijk nog niet eerder gezien. Allermooist.

    En dan je give-away: wat een heerlijke verrassingen! Vooral het puddingvormpje en de zaadjes. Gaaf idee! Al heb ik geen enkel idee hoe ik een pudding moet maken. Misschien is dat juist de reden waarom ik een kansje wil wagen? Met een allermooist puddingvormpje moet de rest toch niet moeilijk meer zijn? ;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. gezellig give away, die ik wil winnen om....volgend jaar ook de geur van lathurus in de tuin te hebben en ik de puddingvorm en het kaartje schattig vind!
    Ik ga een linkje plaatsen. En ik ben heel benieuwd hoe het in dat schattige huisje is...heel veel plezier en veel foto's maken hoor...:)
    Zomerse groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hi Veronique, fijne vakantie; ik was de gelukkige die jouw vorige g.a. won. laat deze - die ook weer leuk is - voorbij gaan.

    Groetjes van Carina

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Die foto's van je huisje zien er geweldig uit dus dat moet wel een leuke vakantie worden. Heel veel plezier en tot over 2 weken in blogland.

    Groet,
    Jeanette

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Joehoe!!! Ik doe mee hoor!!! Helemaal super! En waarom ik??? Tja, geloof dat je dat wel kunt raden! Gewoon omdat ik dol ben op dit soort spulletjes, hou van vintage en nostalgie en van lekkere kleurtjes. Ook al ben ik in huis wat wittig, toch gaat m'n atelier lekker bont en vrolijk worden. Weet alleen niet wanneer dat atelier komen gaat, want onze auto is in de vakantie total loss gereden, dus ons spaarpotje is aardig leeg! Maar ik blijf lekker spulletjes verzamelen, want ooit....!!! en ja, dit zou er natuurlijk perfect bij passen! Het zou een ere plaatsje krijgen hoor!
    Lieve groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat lief he dat iemand onthoudt wat je mooi vindt en op zoek naar bent en je er zo mee kan suprisen.
    Prachtige give away!

    Ik wens je alvast een hele fijne vakantie!
    Lieve groetjes,
    Rozmeen

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een prachtig beeldje van Theresia Veronique en wat een leuke Give Away, je heb allemaal mooie spulletjes bij elkaar gezocht. Waarom ik deze graag zou willen winnen, daar moet ik niet lang over na te denken. Ik viel meteen voor het zakje Lathyrus erwtjes, die zou ik volgend jaar wel in de tuin willen hebben.
    Ik wens je een hele fijne vakantie.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Heel mooi je give away Veronique,ik wens je bij deze ook een hele genietvolle vakantie...

    Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik wens je een hele fijne vakantie in Denemarken! Lekker van genieten hoor! Ik ben wel erg benieuwd hoe het is geweest in Denemarken. Ik wil daar ook graag naar toe, maar het lukt me maar niet om mijn mannetje over te halen...
    Ik doe graag mee aan je give-away! De bloemenzaden doen me aan mijn oma denken. Zij had ze vroeger altijd in de tuin. Ik vond het heerlijk om ze te ruiken en te plukken!
    Hugs, nans.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik doe ook graag mee aan je actie. En waarom ik graag zou willen winnen?
    Om te beginnen ben ik helemaal verliefd op die mooie kaarten die je van de week al liet zien.
    Ik vind Lathyrus geweldig. Mijn moeder heeft ze ook altijd in haar tuin staan maar ik woon nu te ver om regelmatig een bosje te halen. In mijn tuin van nu past het niet, maar als ons huis straks verkocht is zou ik in de nieuwe tuin graag lathyrus willen hebben.
    De puddingvorm en het kopje vind ik gewoon simpelweg superleuk.
    O ja, nog een goede reden: ik vier vandaag mijn verjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hej Ik geniet van mijn blogpauze maar kijk toch stilletjes overal rond. Zo'n leuke give away kan ik toch niet laten schieten.
    Vooral de Lathyrus, je weet wel waarom.
    Prachtig beeld van Theresia heb je te pakken gekregen.
    Geniet van je vakantie.
    Groejes Willy

    BeantwoordenVerwijderen
  27. YOUR NEW FRIEND... SHE`S A BEAUTY!
    AND HOW GENEROUS OF YOU TO HOST SUCH A WONDERFUL GIVE-AWAY!

    DEBBIE MOSS

    BeantwoordenVerwijderen
  28. fijne vakantie!!
    ik doe graag mee aan je give away...maar waarom??
    nou:
    omdat ik gek ben op rozenkopjes en dit het eerste kopje kan worden van mijn kaarsenkopjes, wat een goed idee!! dat ga ik ook doen met al die losse, ik weet niet wat ik ermee moet, maar ze zijn te leuk om te laten liggen, rozenkopjes, die nu in de kast staan en soms tevoorschijn mogen komen...
    omdat ik steeds vaker weer kaartjes verstuur naar mensen die mij lief zijn, een knuffel op afstand verdienen of gewoon voor de lol en ik zelf ook zo enorm geniet als ik een kaartje krijg...
    de puddingvorm omdat ik hem dan eindelijk van mijn verlanglijstje kan halen, ik hou niet van pudding maar het staat zo prachtig...
    de latyruszaadjes omdat mijn vriendin Colet een mooie tuin bijelkaar heeft gesprokkeld voor een appel en een ei, heel knap als je zo krap zit!! en dit er heel mooi tussen zou staan. beter dan op mijn blakonnetje waar alles(!) stuk waait door de , heerlijke, zeewind.
    daarom dus... ik ben in ieder geval flink geinspireerd door je blog en deze give away, dankje wel, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Die Yvonne is een schat en haar winkel is geweldig leuk he, mooie spullen voor een leuke prijs.
    Een heel fijne vakantie gewenst Veronique! Geniet van alles. En kom veilig weer terug.
    Groetjes, Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hola Veronique, me gustaría ganar el premio porque 1°. Sería el primer concurso que gano. 2°. Esas flores acá en Argentina las conocemos comunmente como arvejillas y me recuerdan a mi infancia. 3°. Esa vajilla me encanta. Pero de premio consuelo me gustaría que pases a visitarme por mi blog y me regales un comentario. Besos

    BeantwoordenVerwijderen
  31. hallo Veronique,
    das nou toevallig...ik heb gisteren ook zo'n prachtige beeld van Theresia gekocht op een brocante fair, ik vind haar kleuren zo mooi!

    wat een heerlijke give away heb je en dank je wel dat we de kans krijgen om deze te winnen

    ik ken de lathyrus natuurlijk wel maar heb ze nog nooit in mijn tuin gehad...maar sinds ik jou geweldige decoraties met deze heerlijk bloem heb gezien wil ik ze beslist ook in mijn tuin volgend jaar!
    kaartjes ben ik altijd al gek op geweest, maak ze dan ook vaak zelf.
    de puddingvorm is ook erg leuk maar dan wel ter decoratie...ben namelijk niet zo'n keukenprinses hihi
    het kopje met de kaars is ook een gaaf idee...maar dat vind ik van al jouw decoratie ideeën!

    ik hoop dat je een fijne vakantie hebt in Denemarken!

    groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  32. HAllo,

    Hier een reactie van Cinderell@'s wereld...ik ben net begonnen met bloggen en kom door overal op te klikken op jou blog...heerlijk ik kijk mijn ogen uit...zelf moet ik nog heel veel leren maar doe mijn best.
    Hoe zo'n give away werkt weet ik niet precies maar....het lijkt mij leuk.
    De spulletjes zijn prachtig...vooral de glazen pudding schaal! Kan ik misschien proberen mijn oma te evenaren met echte originele pudding te brouwen in een echte puddingschaal.
    Wie weet kijk je ook eens bij mij en ben ik al zover om ook eens zoiets te doen als een give away.
    H gr Cindere@
    Ps ik zal mijn Maria's en beschermvrouwe ook op mijn blog zetten want die beelden zijn mijn passie***

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Missing you... and whishing you a very great time at your holidays!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. hallo,ik hoop dat jullie een leuke vantie hebben gehad en dat het huisje echt zo leuk was als op de fotos.
    ik wil graag meedoen aan de giveaway omdat ik die bloempjes die je altijd overal hebt staan echt schattig vind,ook ben ik gek op rozen en vind ik de kaart echt geweldig.
    de puddingvorm is ook heel leuk want ik wil nog een keer een gelatinepudding maken met allemaal vruchtjes erin.groetjes gerrie

    BeantwoordenVerwijderen
  35. gezellig je bent er weer ik wil alles weten zien en horen,liefs irma

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ik doe mee en alleen al voor de lathyrus zaaitjes. Ik heb het al vaak geprobeerd, maar op een of andere manier doen ze het niet. Mijn vader en moeder hadden altijd Lathyrus in de tuin vroeger. Als het dan bijna zomervakantie was mocht ik voor de juf een bosje plukken en meenemen. Vond ik altijd heel bijzonder een cadeautje meenemen voor de juf. Tegenwoordig is dat niet meer zo bijzonder om een cadeautje voor je juf mee tenemen. Maar in onze tijd was er niet veel, dus op zo'n mooi bosje was je erg trots.Daarom de Lathyrus zaaitjes en geven ze mij weer het fijne gevoel van toen.

    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Ik wil op de valreep nog graag meedoen! Wie weet dat de lathyrus volgend jaar wél gaat aanslaan...want dit jaar was het drama.. een enkel kort sliertje met maar welgeteld 1 bloemetje eraan was het resultaat van 3 (ja echt 3!) zakjes met lathyrus erwtjes..
    Groetjes
    Dani

    BeantwoordenVerwijderen
  38. St.Teresa is beautiful statue.I would love to win your giveaway.For some reason the cup reminds me of holland.Please count me in!~~Becky

    BeantwoordenVerwijderen
  39. oelala deze mooie give Away had ik over het hoofd gezien domme domme Stip.
    nou als het nog kan lieve Veronique
    doe ik graag nog mee.
    dat kopje en die zaadje super de super.
    ik zet meteen nog een linkje op mijn blog.
    heel veel liefs Margarita

    BeantwoordenVerwijderen
  40. ja en dan lees ik ook de regels weer niet goed.
    ik zou deze give away dol graag willen hebben omdat ik zo van kaarsjes in een kopje hou van de zaadjes van Lathyrus-erwtjes omdat daar prachtige bloemetjes uit komen die heerlijk ruiken en omdat ik zo Happy van Happy Loves Rosie word.
    ik wens jullie hele fijne dagen in het lieve huisje op vakantie .
    liefs Mar

    BeantwoordenVerwijderen

~ Dankjewel voor je berichtje! ~

~ Thanks for your comment! ~