zaterdag 5 december 2009

Roze kerstballen en o zo breekbaar

De roze kerstballen van de kringloop hebben hun plekje gekregen in een oude schaal, althans, ik denk dat ze daar wel blijven liggen...
Ik heb al jaren kunststof kerstballen, wie mijn post van een tijdje terug heeft gelezen weet wel waarom...anders klik hier ;)
Toch ging ik bij het zien van deze roze kerstballen overstag en heb ze meegenomen, ik vind ze zelfs zó mooi dat ik heb besloten om er echt heel zuinig op te zijn :)
De kinderen keken me al aan, zo van "Mam, jij glazen kerstballen?"
Nou dit keer hou ik me in!

Wat ik ook zo bijzonder mooi vind aan die oude glazen kerstballen zijn de...uhm...nu ben ik de kluts kwijt, hoe heet dat?!?
Dat ding waar je het haakje aan doet...nou ja bekijk de foto's en je ziet vast wat ik bedoel!


* deze dingen bedoel ik....sjee, hoe heet dat...maar ze zijn mooi he? Kunststof kerstballen vind ik lang zo mooi niet! ( maar wel zeer veilig :)


19 opmerkingen:

 1. ik ben het niet snel want het is een hele slechte eigenschap maar ik ben het nu wel Jaloers op je rose ballen.
  o wat prachtig en wat heb je ze mooi op de foto gezet.
  super mooi.
  een hele fijne Pakjes avond.
  lieve groet Stipje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geef mij ook maar die prachtige glazen kerstballen die zoveel echte vintage-Christmas-feeling geven. Thuis hadden we vroeger uiteraard enkel en alleen glas, maar hoeveel van die ballen zijn er niet gesneuveld! Toevallig heb ik net in onze kringloop ook kleine, oudroze ballen gevonden en was er ook helemaal weg van.
  Fijne Adventstijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zijn de kerstballen, alsof ze evoor gemaakt zijn in die mooie schaal. Ja echte glazen ballen zijn wel het mooist. Fijne dag verders

  groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kerstballen en wat heb je ze mooi op de foto gezet.
  Fijne avond en fijn weekend!
  Groetjes,
  Gonda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige *echte* ballen......wat heb je er mooie foto.s van gemaakt!

  Met van die prachtige dingetjes hahahahah.


  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh wat een mooie kerstballen! Prachtige kleurtjes! Wel voorzichtig mee zijn he...ookal klinkt het zo leuk...
  Lieve groet Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn prachtig, en helemaal met dat blauw van die schaal. En leuk om te lezen dat er nog meer zijn die ergens niet op kunnen komen hihi. Denk soms dat ik dat alleen heb. Maar ze heten.... dingetjes.
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waarom vind ik nou geen mooie oudroze kerstballen??? hahaha. Ik heb hoofdzakelijk glazen kerstballen en er sneuvelt er af en toe wel eens 1 maar dat is dan een goede reden een nieuwe uit te zoeken ;-)

  Fijne zondag
  Brigitta

  BeantwoordenVerwijderen
 9. deze zijn wel prachtig, en dus zonde om te laten kletteren hihi, ik heb wel lekker zitten lachen om jouw "tic" tis idd wel een leuk geluidje, maar de troep erna he, hier knalt met optuigen van de boom elk jaar wel wat op de vloer kapot, maar tot nu toe had ik ergernis als dat gebeurde, dit jaar denk ik aan jou haha
  ze staan trouwens prachtig in je mooie schaal!!
  fijne Zondag gewenst!
  Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Veronique,
  bij het lezen van je titel voor deze post begon ik al te gniffelen,ze zal toch niet weer.... maar nee,deze prachtige ballen zijn te mooi.Je hebt ze ook erg mooi op de foto gezet, en tja hoe heten die dingetjes nou ook alweer??? Wij noemen ze altijd het kroontje maar of dat nou een verzinsel van ons is weet ik eigenlijk niet.Maar ik vind de kroontjes dus ook prachtig, en laat ze heel hè.
  Fijne zondag,groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mooie foto's en de kleur is super, die zou ik ook niet kunnen laten liggen.
  je schaal is ook een toppertje hoor daar kun je zo lekker mee decoreren.
  Ik heb dit jaar voor het eerst plastic in de boom vanwege ons poezemeisje.
  Lieve groet Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige foto's en hele mooie kerstballen. Maar sprak ze streng: 'Veronique, ik hoop dat je ze waard bent. Alleen kijken met je ogen...riep mijn vader altijd wanneer we met vijf kinderen een o, zo, breekbare winkel inliepen.' Hi, hi, vond het nog altijd een prachtig eigenschappen verhaal!
  Lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ze zijn prachtig en je banner is ook super en sfeervol,ik ben dol op echte kerstballen maar helaas moet ik mijn oude verzameling zilver op zolder laten vanwege de poezemeisjes,misschien ook maar een mooie schaal vullen,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Tja...hoe heten die dingen? Kroontjes?
  Mooi, die roze ballen. Ik wil dit jaar ook oude pastelkleurige ballen. Maar ja, vind die maar eens. En laat ons even weten na de feestdagen of ze allemaal nog leven. ;)(je bent nog gevaarlijker dan onze kitten als het om kerstballen gaat)
  ♥ Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goedemorgen,prachtige kerstballen.

  Mooie foto’s,

  Fijne dag,gr Inka en André

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Schitterende ,,hoeheetdatdingen,,hihi.
  Fijne dag nog..

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooi hoor! Wat een prachtige foto's van je schitterende roze kerstballen! Ziet er goed uit. Ik heb dit jaar ook iets dergelijks in huis staan, maar dan in wit en zilver (zal binnenkort een paar foto's posten)...

  Fijne week en geniet alvast van dat heerlijke kerstgevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Doe gewoon roze net als jou zeg je dan.... nou niks voor mij hoor maar t gaat jou prima af... he nou twijfel ik toch weer ;PP nee hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hi Vero, it was a flash back seeing your thin glass balls... when I was little there were only balls like these ones for christmas decor and while putting them on the three there always were so many broken!! I have many good memories of that time.
  Many hugs
  María Cecilia

  BeantwoordenVerwijderen

~ Dankjewel voor je berichtje! ~

~ Thanks for your comment! ~